Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής συστημάτων στήριξης σωλήνων για ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και συστημάτων στήριξης ορθομαρμαρώσεων. Η εταιρεία Χρήστος Ν. Ηλιακόπουλος & Υιός Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1971 στην Αθήνα.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Χρήστος Ηλιακόπουλος ξεκίνησε αρχικά ως κατασκευαστής καλουπιών για μεταλλικά εξαρτήματα. Οι αυξημένες ανάγκες της τότε εποχής για τυποποιημένα στηρίγματα σωληνώσεων τον ανάγκασε να δημιουργήσει την πρώτη μικρή παραγωγική του μονάδα.

Σήμερα η μικρή οικογενειακή επιχείρηση εξελίχθηκε σε ένα αναπτυσσόμενο εργοστάσιο παραγωγής:

  • Συστημάτων στήριξης σωλήνων για ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις
  • Συστημάτων στήριξης ορθομαρμαρώσεων
  • Ειδικές κατασκευές συστημάτων στήριξης

Με δίκτυο πωλήσεων εντός και εκτός Ελλάδος.

Ο σεβασμός προς τους συνεργάτες μας και η εδραίωση σχέσεων μακράς συνεργασίας είναι η βασική αρχή σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας μας.

Ελπίζουμε η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας να σας βοηθήσει να βρείτε λύση στις ανάγκες σας.

Νίκος Ηλιακόπουλος

Γενικός διευθυντής

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας για τα προϊόντα που παράγουμε είναι: ποιότητα, λειτουργικότητα, αξιοπιστία και ευκολία στην εγκατάσταση. Η εταιρεία μας βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Νέα προϊόντα σχεδιάζονται και νέες αγορές προσεγγίζονται.

Στόχος

Στόχος μας είναι να προμηθεύουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες και να έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες. Από το 1971 έως σήμερα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι συνώνυμα της υψηλής ποιότητας.